Maximale hypotheek berekenen

Het is altijd handig om vooraf voor jezelf te weten wat je hypotheekmogelijkheden zijn. Hieronder kun je je maximale hypotheek berekenen.

Het is echter goed om te beseffen dat een maximale hypotheek aan veel regels gebonden is en ook afhankelijk is van je persoonlijke omstandigheden. De hypotheeklast berekenen met onze tool is slechts een globale indicatie.

Wil je direct zekerheid? Neem dan contact op met onze adviseurs.

hypotheeklast berekenen, powered by hypotheekbond

 

Je WHC hypotheekadviseur kent alle regels en beschikt over geavanceerde software om je hypotheekmogelijkheden nauwkeurig te berekenen.

Hypotheekzekerheid

Door de unieke voor-acceptatie van WHC Hypotheken, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, is het zelfs mogelijk om – onder voorbehoud van finale acceptatie – vóórdat je naar woningen gaat kijken, de garantie op zak te hebben dat je de hypotheek kunt krijgen.

Wel moet je altijd kopen onder voorbehoud van hypotheek, al dan niet met NHG, aangezien de bank altijd een finale acceptatie toepast, waarbij alle ingeleverde stukken worden gecontroleerd en de bank dus het laatste woord heeft.

Wat is mijn maximale hypotheek?

Je maximale hypotheekbedrag is o.a. afhankelijk van:

  • je leeftijd
  • je dienstverband en/of uitkering
  • de koopsom van de woning
  • het gewenste hypotheekbedrag
  • al dan niet met NHG
  • eventueel lopende verplichtingen alsmede je krediethistorie
  • etc.

Online hypotheeklast berekenen

Online je hypotheeklast berekenen is verstandig voordat je huizenjacht gaat. Op basis van je inkomen en dat van een eventuele partner kun je met onze handige online berekeningstool je maximale hypotheek berekenen. Je kunt ook aangeven of het om nieuwbouw of een bestaande woning gaat.

Passend advies

Mocht je interesse hebben in een uitgebreid advies, dan kun je altijd terecht bij een van onze gecertificeerde financieel adviseurs. Onze kantoren zijn in meerdere plaatsen in het land te vinden. Verder zijn onze adviseurs in het hele land beschikbaar. Wanneer persoonlijk contact niet mogelijk is, kan ons personeel op afstand advies geven. Dat kan via Skype of via onze Online Persoonlijk Advies op Afstand module (FOFF-systeem).