WHC Wildschut Vlot Utrecht-Centrum Hypotheken

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Utrecht? Dan zit je goed bij WHC Utrecht-Centrum Hypotheken.

Contactgegevens:

Over WHC Hypotheken

Onze winkel is aangesloten bij de nieuwe formule van WHC Hypotheken. WHC heeft vestigingen door heel Nederland. We zorgen voor persoonlijke service en kunnen vlug, veilig en voordelig een hypotheek voor je afsluiten. De dames op ons kantoor maken graag een afspraak voor je met een van onze hypotheekspecialisten.

Hypotheekwinkel in het centrum van Utrecht

WHC Utrecht-centrum Hypotheken is gelegen midden in het gezellige centrum van Utrecht aan de Vinkenburgstraat nummer 16. Onze winkel was vroeger bekend als de “hypotheekwinkel”. Lange tijd was hier alleen het kantoor gevestigd van Wildschut Vlot Verzekeringen. Nu kan men er ook weer terecht voor een goed hypotheekadvies.

Stappenplan hypotheek aanvragen

Door alle regelgeving is het rond krijgen van een hypothecaire geldlening een ingewikkeld en arbeidsintensief proces geworden met heel veel stappen. Daarom heeft WHC een handig stappenplan opgesteld. WHC helpt je door het hele hypotheekproces heen. Van corresponderen met de geldverstrekkers, contact onderhouden met de makelaars tot aan het contact met de notaris, WHC regelt het. Verder verzorgen we, indien gewenst, al je verzekeringen en maandelijkse/jaarlijkse belastingteruggave. Daarnaast kunnen we een overzicht van je inkomensrisico’s maken. Zo heb je zekerheid voor je toekomst en weet je waar je financieel aan toe bent in het geval je werkeloos- of arbeidsongeschikt wordt, na overlijden of de pensioendatum bereikt. De klant ontzorgen is één van de toegevoegde waarden van WHC Hypotheken.

Kom langs voor persoonlijk advies

Voor persoonlijk hypotheekadvies en een accurate berekening maak je eenvoudig een afspraak met ons. Bij WHC krijg je direct zekerheid over je mogelijkheden. Als je vooraf alle gegevens en stukken hebt aangeleverd en onze acceptant deze heeft beoordeeld is het vrijwel zeker dat je hypotheek doorgang vindt.

Door onze unieke WHC-formule zijn door ons verzorgde hypotheken meestal sneller rond dan elders waardoor je een voordeel hebt bij het doen van biedingen op een woning.