WHC Schagen Hypotheken

WHC Schagen Hypotheken is gelegen in het gezellige centrum van Schagen aan Rensgars 5 en was vroeger bekend als “Huis en Hypotheek”. De nieuwe formule van WHC betekent nog meer persoonlijke service en een uitgebreid totaaladvies. Het kantoor staat onder de bezielende leiding van Ivo Kleine, die naar goed Schagense traditie werkt op basis van “geen mooie woorden, maar daden”.

Contactgegevens:

Snel je hypotheek regelen bij WHC Schagen Hypotheken

WHC geeft je direct zekerheid over je mogelijkheden. Als je vooraf alle gegevens en stukken hebt aangeleverd en onze acceptant deze heeft beoordeeld is het doorgaan van je hypotheek al zo goed als zeker. Onze hypotheken zijn veelal sneller rond dan elders door onze unieke WHC-formule. Hierdoor heb je al gauw een streepje voor bij het doen van biedingen op een woning. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk hypotheekadvies en een exacte berekening.

Hypotheek regelen volgens stappenplan

Omdat het rondkrijgen van een hypothecaire geldlening een arbeidsintensief en ingewikkeld proces is door alle regelgeving, heeft WHC hier een stappenplan voor samengesteld. Aan de hand van dit stappenplan loodsen wij je door het hele hypotheekproces heen. We corresponderen met de geldverstrekkers en coördineren de contacten met de makelaars, de verzekeraars en de notaris. Wij kunnen ook al je verzekeringen en maandelijkse/jaarlijkse belastingteruggaaf verzorgen, indien gewenst. Verder maken wij je inkomensrisico’s inzichtelijk zodat je met zekerheid de toekomst tegemoet kunt gaan. Je weet dan waar je aan toe bent in het geval van werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensioen.

Eén van de toegevoegde waarden van WHC Hypotheken is het onzorgen van haar klanten.

Graag tot ziens bij WHC Schagen Hypotheken.