WHC Oudewater Hypotheken

Het WHC kantoor Oudewater van van Bommel is gevestigd in het gemakkelijk bereikbare complex van Galerie Sille waar men unieke kunstwerken kan bewonderen van hedendaagse Nederlandse kunstenaars. Ook kan men er kunst lenen. Financieel adviseur Charles van Klaveren voelt zich er uitstekend thuis aangezien hij een ware kunstenaar is op het gebied van hypotheken.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Jaren geleden werd assurantiekantoor van Bommel overgenomen door Wildschut Mr. Bolle Verzekeringen uit Utrecht. Charles van Klaveren is hier echter nog steeds het vertrouwde gezicht en adviseert op het gebied van hypotheken, geldleningen, verzekeringen alsmede spaar- en betaalproducten. 

De samenwerking van Assurantiekantoor van Bommel met de Regio Bank is beëindigd, waardoor je nu een echt onafhankelijk advies krijgt voor het sluiten van je spaarrekeningen, deposito's etc. Graag openen wij een voordelige betaalrekening voor je bij KNAB BANK, waar je naast een hoge spaarrente ook nog rente op je betaalrekening krijgt. Uit veiligheidsoverwegingen zijn wij wel gestopt met contante geldhandelingen.

Complete service van WHC Oudewater Hypotheken

Door de aansluiting bij de unieke formule van WHC Hypotheken is het nu ook bij Assurantiekantoor van Bommel mogelijk een hypotheek bij vrijwel alle in Nederland werkende geldsverstrekkers te sluiten.

Een hypothecaire geldlening rondkrijgen is een moeilijk proces en neemt veel tijd in beslag. Er zijn veel stappen om uit te voeren. WHC maakte een overzicht van al deze stappen. WHC staat voor jou klaar om je tijdens dit hele hypotheekproces te begeleiden. We corresponderen met geldverstrekkers en nemen contact op met de makelaars, verzekeraars en de notaris. Indien gewenst verzorgen wij ook al je verzekeringen en maandelijkse of jaarlijkse belastingteruggave. Bovendien maken wij een overzicht van je inkomensrisico's. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden, of pensioen.

WHC ontneemt je alle financiële zorgen.  

Persoonlijk hypotheekadvies bij WHC Oudewater Hypotheken

Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk hypotheekadvies en een exacte berekening van je financiële situatie. Wij geven je direct zekerheid over je mogelijkheden. Als je van tevoren alle gegevens en stukken hebt aangeleverd en onze acceptant deze beoordeeld heeft is je hypotheek al nagenoeg rond. Door onze unieke WHC-formule zijn door ons verzorgde hypotheken veelal sneller zeker dan bij andere hypothekers. Zo heb je al gauw een streepje voor bij het doen van biedingen op een woning.

Graag tot ziens aan de Goudsestraatweg 8 in Oudewater.

Contactgegevens: