WHC Kleinhout Hypotheken

Welkom bij WHC Kleinhout Hypotheken voor Haarlem, Haarlemmermeer en de IJmond, een full service kantoor waar je terecht kunt voor verzekeringen, alle leningen, hypotheken, bancaire zaken, NVM makelaardij en het verzorgen van je belastingaangiften.

Contactgegevens:

Moderne technieken, service zoals je gewend bent

Al meer dan 35 jaar is Lex Kleinhout actief op deze gebieden. Als financieel adviseur, oud docent/examinator hypotheken, oud hypotheekvolmacht en één van de initiatiefnemers/ oud bestuurslid van de huidige Hypotheekshoporganisatie heeft Lex in samenwerking met  Wildschut Verzekeringen WHC Hypotheken opgericht. Hij leidt de organisatie met verve. WHC Hypotheken heeft vestigingen door heel Nederland en maakt gebruik van de modernste technieken en ouderwetse service.

Grote hypotheekketens zoals De Hypotheker, Huis & Hypotheek en de Hypotheekshop zijn vaak  te groot, te log, te veel naar binnen en te weinig klantgericht zijn.

WHC Hypotheken geeft door zijn unieke formule elke klant wat extra’s zoals een uitgebreid inzicht in uw inkomensrisico ‘s; een potentiële huizenkoper heeft direct al voorsprong op andere kandidaten voor de gekozen woning door al vooraf de hypotheek te laten regelen.  Vaak kun je dan zonder voorbehoud hypotheek kopen.

Stap voor stap door het hypotheekproces

Het rondkrijgen van een hypothecaire geldlening is door alle regelgeving een heel lastig en arbeidsintensief proces geworden. Dit proces bestaat uit een heleboel stappen. WHC Hypotheken maakt deze stappen inzichtelijk in een stappenplan.

WHC Hypotheken helpt je door het hele hypotheekproces heen. We corresponderen met de geldverstrekkers en coördineren de contacten met alle betrokken partijen zoals de makelaar, de verzekeraar en de notaris. Op jouw verzoek verzorgen wij eventueel ook al je verzekeringen en maandelijkse of jaarlijkse belastingteruggaaf. Daarnaast maken wij een overzicht van je inkomensrisico’s. Mocht je werkeloos- of arbeidsongeschikt worden, vindt er een overlijden plaats of bereik je de pensioendatum, dan wil je natuurlijk zekerheid over je toekomst en weten waar je staat qua financiën. WHC neemt je deze zorgen graag uit handen.

Persoonlijk advies bij WHC Kleinhout Hypotheken: direct zekerheid

Wil je graag persoonlijk hypotheekadvies een een berekening van je mogelijkheden? Maak dan een afspraak met ons. Wanneer je vooraf alle gegevens en stukken aanlevert kan onze acceptant deze meteen beoordelen. Daarna is het doorgaan van je hypotheek al zo goed als zeker. Met deze unieke werkwijze van WHC zijn onze hypotheken doorgaans sneller rond dan elders. Op deze manier heb je al snel een streepje voor bij het doen van een bieding op een woning.

Voor een degelijk advies en het maken van een goede en snelle berekening is het noodzakelijk om te beschikken over alle gegevens.

Je kunt hiervoor één van de onderstaande links aanklikken, waardoor je jouw gegevens en je adviesverzoek snel en gemakkelijk digitaal aan ons kunt verzenden.

Voor algemene informatie:  

Voor een nieuwe hypotheek:

https://www.woonpakket.nl/Adviseurs/WHC-Kleinhout-Hypotheken/Hypotheekadvies

Vul je de gegevens toch liever handmatig in, neem dan contact op met ons kantoor voor het toezenden van een “Inventarisatieformulier”.

Graag tot ziens bij WHC Kleinhout Hypotheken.

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Antje Breijerstraat 183, 2132 ZT Hoofddorp en in Haarlem kun je – op afspraak – terecht op ons kantoor de dependance aan Sint Jorisveld 124 (complex Ripperda Advocaten op het terrein van de voormalige Ripperda Kazerne).

Wij bezoeken je ook graag thuis voor advies of informatie. Desgewenst is webcamadvies (persoonlijk advies op afstand) mogelijk.