WHC Kleine Hypotheken (v/h WHC Schagen)

Kleine Financieel Advies was vroeger bekend als “Huis en Hypotheek” en gevestigd in het centrum van Schagen als WHC Schagen.

Enkele jaren geleden is het bedrijf overgenomen door Kleine Financieel Advies en thans gevestigd in Zwanenburg.  Oorspronkelijk is ook de vestiging in Schagen aangehouden mede door de Corona-crisis in 2020 maar ook na de Corona-crisis blijkt dat weinig mensen het oorspronkelijke kantoor in Schagen nog bezoeken; advies vindt steeds meer plaats via de computer/ webcam, telefoon of email op afstand en desgewenst komt Ivo bij je thuis voor persoonlijk advies. Daarom is de vestiging in Schagen-centrum gesloten en vinden alle activiteiten plaats vanuit Zwanenburg. Het kantoor staat onder de bezielende leiding van Ivo Kleine, die naar goede traditie werkt op basis van “geen woorden, maar daden”.

Kleine Financieel Advies werkt op het gebied van hypotheken nauw samen met WHC Hypotheken en kan daardoor kiezen uit vrijwel alle hypotheekverstrekkers. Door de gezamenlijke kennis en vaardigheden van alle aangesloten hypotheekadviseurs is de slagingskans en is maatwerk onze specialiteit. Daar waar de grote ketens als “De Hypotheker” en “De Hypotheekshop” stoppen gaan de adviseurs van WHC Hypotheken door en slagen dan ook meestal.

Het advies van WHC Hypotheken stopt niet bij het afsluiten van de hypotheek alleen maar WHC Hypotheken kijkt ook naar uw situatie bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, de gezinssituatie na overlijden of na pensioen.

Het werkgebied omvat vooral Noord Holland Noord en groot Amsterdam.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 0224-215484
  • Mobiel:06-2157877
  • Email: info@kleine-advies.nl
  • Bezoekadres: Zwanenburgerdijk 484 A, 1161 NW Zwanenburg

Snel je hypotheek regelen bij WHC Kleine Hypotheken

WHC Kleine Hypotheken geeft je direct zekerheid over je mogelijkheden. Als je vooraf alle gegevens en stukken hebt aangeleverd en onze acceptant deze heeft beoordeeld is het doorgaan van je hypotheek al zo goed als zeker. Onze hypotheken zijn veelal sneller rond dan elders door onze unieke WHC-formule en software. Hierdoor heb je al gauw een streepje voor bij het doen van biedingen op een woning. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk hypotheekadvies en een exacte berekening.

Hypotheek regelen volgens stappenplan

Omdat het rond krijgen van een hypothecaire geldlening een arbeidsintensief en ingewikkeld proces is door alle regelgeving, heeft WHC hier een stappenplan voor samengesteld. Aan de hand van dit stappenplan loodsen wij je door het hele hypotheekproces heen. We corresponderen met de geldverstrekkers en coördineren de contacten met de makelaars, de verzekeraars en de notaris. Wij kunnen ook al je verzekeringen en maandelijkse/jaarlijkse belastingteruggaaf verzorgen, indien gewenst. Verder maken wij je inkomensrisico’s inzichtelijk zodat je met zekerheid de toekomst tegemoet kunt gaan. Je weet dan waar je aan toe bent in het geval van werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensioen.

Eén van de toegevoegde waarden van WHC Hypotheken is het ontzorgen van haar klanten.

Graag tot ziens bij WHC KleineHypotheken.