WHC IJsselhypotheken

michel-en-marina-ijsselhypothekenBen je op zoek naar een hypotheekadviseur in Krimpen a/d IJssel, Capelle a/d IJssel of omgeving? Dan zit je goed bij WHC IJsselhypotheken!

WHC IJsselhypotheken staat gelijk aan persoonlijke service, Michel en Marina de Lege zetten zich voor meer dan 100% in om al je wensen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen te vervullen.

Hypotheekwinkel midden in Krimpen

WHC IJsselhypotheken is in Krimpen a/d IJssel en Capelle a/d IJssel van oudsher bekend als IJsselhypotheken.

IJssel hypotheken werkt samen binnen WHC Hypotheken waardoor wij alle hypotheken kunnen bieden, maakt bovendien deel uit van de Wildschut-Groep uit Utrecht en daarmee is de continuïteit voor de klanten van WHC IJsselhypotheken gewaarborgd.

Wij zijn pas verhuisd naar onze nieuwe mooie vestiging aan de Linie 3 F (2905 AX) in Capelle a/d IJssel en verwelkomen u graag aldaar.

Hypotheek regelen

Door alle regelgeving is het verkrijgen van een hypothecaire lening een lastig en arbeidsintensief proces geworden. Wij zorgen ervoor dat het hele hypotheekproces duidelijk wordt voor je. We maken duidelijke berekeningen en geven de verschillende mogelijkheden aan. We corresponderen met de geldverstrekkers en onderhouden de contacten met de makelaar, de notaris en de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast maken we een overzicht van je inkomensrisico’s, want je wilt natuurlijk ook weten hoe je er in de toekomst financieel voor staat. Bijvoorbeeld bij pensionering, werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of bij overlijden. We kunnen je een complete service aanbieden doordat we goede contacten hebben met makelaars en notarissen.

Je ontzorgen staat bij WHC IJsselhypotheken op de 1e plaats.

Voor een persoonlijk hypotheekadviesgesprek maak je eenvoudig een afspraak met ons.

Contactgegevens

erkend financieel adviseurerkend hypotheek adviseur