WHC IJsselhypotheken

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Krimpen a/d IJssel? Dan zit je goed bij WHC IJsselhypotheken!Michel en Marina van IJsselhypotheken

WHC IJsselhypotheken staat gelijk aan persoonlijke service, Michel en Marina de Lege zetten zich voor meer dan 100% in om al je wensen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen te vervullen.

Hypotheekwinkel midden in Krimpen

WHC IJsselhypotheken is in Krimpen a/d IJssel beter bekend als IJsselhypotheken. Wildschut Mr. Bolle Verzekeringen uit Utrecht heeft het kantoor IJsselhypotheken overgenomen en daarmee de continuïteit voor de klanten van WHC IJsselhypotheken gewaarborgd. Onze winkel zit midden in het drukke winkelcentrum De Korf, op nummer 16. Parkeren is gratis en er is altijd wel een plaatsje vrij.

Hypotheek regelen

Door alle regelgeving is het verkrijgen van een hypothecaire lening een lastig en arbeidsintensief proces geworden. Wij zorgen ervoor dat het hele hypotheekproces duidelijk wordt voor je. We maken duidelijke berekeningen en geven de verschillende mogelijkheden aan. We corresponderen met de geldverstrekkers en onderhouden de contacten met de makelaar, de notaris en de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast maken we een overzicht van je inkomensrisico’s, want je wilt natuurlijk ook weten hoe je er in de toekomst financieel voor staat. Bijvoorbeeld bij pensionering, werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of bij overlijden. We kunnen je een complete service aanbieden doordat we goede contacten hebben met makelaars en notarissen. 

Je ontzorgen staat bij WHC IJsselhypotheken op de 1e plaats.

Voor een persoonlijk hypotheekadviesgesprek maak je eenvoudig een afspraak met ons.

Contactgegevens

Erkend Financieel AdviseurErkend Hypotheek Adviseur