WHC Hypotheken Bodegraven

Charles van Klaveren is uw adviseur van WHC Hypotheken Bodegraven en is gevestigd in het kantoor aan huis Zevenster 18 in Bodegraven. Adviesgesprekken vinden uitsluitend plaats op afspraak op ons kantoor Bodegraven of bij u thuis.

Contactgegevens:

Onafhankelijk hypotheekadvies

De vestiging is onderdeel van Wildschut Verzekeringen met kantoren in een groot deel van Nederland en een hoofdkantoor in Utrecht. Hier is ook de backoffice verzekeringen gevestigd. Charles van Klaveren is voor Bodegraven, Oudewater en omgeving echter nog steeds het vertrouwde gezicht en adviseert op het gebied van hypotheken, geldleningen en verzekeringen.

Complete service van WHC Hypotheken Bodegraven

Door de aansluiting bij de unieke formule van WHC Hypotheken is het nu ook bij Assurantiekantoor van Bommel mogelijk een hypotheek, doorlopend krediet of persoonlijke lening bij vrijwel alle in Nederland werkende geldsverstrekkers te sluiten.

Een hypothecaire geldlening rondkrijgen is een moeilijk proces en neemt veel tijd in beslag. Er zijn veel stappen om uit te voeren. WHC Hypotheken maakte een overzicht van al deze stappen. WHC Hypotheken staat voor jou klaar om je tijdens dit hele hypotheekproces te begeleiden. We corresponderen met geldverstrekkers en nemen contact op met de makelaars, verzekeraars en de notaris. Indien gewenst verzorgen wij ook al je verzekeringen en maandelijkse of jaarlijkse belastingteruggave. Bovendien maken wij een overzicht van je inkomensrisico’s. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden of op je pensioendatum.

Persoonlijk hypotheekadvies bij WHC Hypotheken Bodegraven

Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk hypotheekadvies en een exacte berekening van je financiële situatie. Wij geven je direct zekerheid over je mogelijkheden. Als je van tevoren alle gegevens en stukken hebt aangeleverd en onze acceptant deze beoordeeld heeft, is je hypotheek al nagenoeg rond. Door onze unieke WHC-formule zijn door ons verzorgde hypotheken veelal sneller zeker dan bij andere hypothekers. Zo heb je al gauw een streepje voor bij het doen van biedingen op een woning.

Graag tot ziens aan Zevenster 18 in Bodegraven.

50Plus? Tijd voor een goed gesprek

Wij werken nauw samen met  het NVM kantoor50 Plus Makelaardij.

Zijn de kinderen de deur uit, is uw woning te groot geworden, heeft u geen zin meer om te klussen aan uw huis, gaat het trappenlopen of tuinieren wat moeilijker of wilt u gewoon uw huis opeten? Dan wordt het tijd voor een goed gesprek over geld uit stenen, het verkopen van uw woning, het kopen of huren van een appartement, uw pensioeninkomen etc. Wij zijn gespecialiseerd in adviezen en service aan 50-plussers.