WHC Haarlem Hypotheken Hoofdkantoor

WHC Hypotheken/co

Alle WHC vestigingen werken geheel zelfstandig maar hebben een samenwerking met andere kantoren binnen WHC Hypotheken. Doordat wij samenwerken met vrijwel alle hypotheekverstrekkers en verzekeraars kunnen wij veel extra's bieden.

Ons hoofdkantoor/backoffice is gevestigd in ons adviescentrum in Haarlem. Vanuit de vestiging in Haarlem ondersteunen we alle andere kantoren. Dit betekent dat er altijd een professionele adviseur voor je klaar staat voor een onafhankelijk hypotheekadvies, ook wanneer je eigen WHC kantoor niet bereikbaar is of indien er geen WHC kantoor bij jou in de buurt is. 

De centrale WHC hypothekenorganisatie ondersteunt de WHC kantoren en verleent desgewenst backoffice diensten. Onze hypotheekacceptant kan de hypotheekaanvraag vooraf beoordelen voor een snelle en definitieve acceptatie en afwikkeling door de geldverstrekker. 

Online hypotheekadvies

Je kunt ook virtueel in contact komen met onze deskundige medewerkers. Online advies loopt via ons unieke FOFF-systeem waardoor je van waar dan ook ter wereld in beeld en geluid contact kunt hebben met je WHC hypotheekadviseur. Alle berekeningen verschijnen op je scherm en het is zelfs mogelijk om stukken te ondertekenen met je muis. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier van communicatie op afstand. Wij noemen dit Persoonlijk Advies op Afstand.

Je hebt alleen internet en een PC/laptop/tablet/smartphone met een camera nodig. Persoonlijk Advies op Afstand, een unieke service van WHC Hypotheken. 

Contactgegevens: