Over ons

Wie zijn wij?

WHC Hypotheken staat voor Woning Hypotheken Centrum en is een onafhankelijke financiële dienstverlener met een unieke formule. Hierdoor kunnen wij je hypotheek vlugger, veiliger en voordeliger verzorgen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen wij je vaak zelfs zekerheid bieden over je hypotheekmogelijkheden voordat je het huis gekocht hebt. Dat maakt je sterk bij het onderhandelen met de verkoper.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

WHC Hypotheken adviseert en bemiddelt in hypotheken, leningen, lease en (hypotheekgebonden) verzekeringen.

Wij werken samen met o.a. Wildschut Verzekeringen, Wildschut Mr. Bolle Verzekeringen en Holtackers Wildschut Verzekeringen .

Persoonlijk advies, onze scherpe advies- en bemiddelingstarieven volgens vast tarief of op uurloon en onze “doe maar gewoon mentaliteit” stelt ons in staat om vlug, veilig en voordelig de juiste hypotheek voor je te verzorgen.

Het gemak van alles onder één dak

Desgewenst verzorgen wij ook al je verzekeringen, je maandelijkse belastingteruggaaf en je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Onze adviseurs

Wij hebben een vast team gecertificeerde financieel adviseurs en ondersteuners. Zij zijn gestationeerd in de diverse kantoren in Nederland. Ons kantoor heeft zelfs de status van Erkend Financieel Adviseur (EFA) en Erkend Hypotheek Adviseur (EHA) als teken van het hoogste bovenwettelijke kennisniveau op het gebied van financiële dienstverlening.

Onze adviseurs werken volgens de unieke WHC adviesformule. Ze maken gebruik van de meest geavanceerde hypotheek adviessoftware en ze zijn allemaal landelijk inzetbaar. Naast persoonlijk contact is ook persoonlijk advies op afstand mogelijk via Skype, Teams, Zoom en onze geavanceerde online module.

Onze businesspartners:

  • hypotheekverstrekkers
  • verzekeraars
  • Wildschut Verzekeringen
  • Kleinhout Wildschut Verzekeringen
  • Kleinhout Makelaardij
  • 50 Plus Makelaars
  • Ripperda Advocaten
  • notarissen
  • administratiekantoren /belastingadviezen
  • Domica (huur en verhuur woningen)

Onze websites:

www.whchypotheken.nl

www.wildschutverzekeringen.nl

www.kleinhout.nl

www.defensiepolis.nl

www.politiepolis.nl

www.brandweerpolis.com

www.hulpverlenerspolis.nl

Voor vragen of informatie kun je het beste contact opnemen met je eigen WHC Hypotheekadviseur bij jou in de buurt of via ons centrale nummer: 023-5250311.

Is er geen WHC Adviseur bij je in de buurt?

Bel of mail ons dan even

Je bent van harte welkom.

WHC Hypotheken centrale organisatie

Lex Kleinhout rmt/efa
algemeen directeur