Over ons

Wie zijn wij?

WHC Hypotheken is een onafhankelijke financiële dienstverlener met een unieke formule. Hierdoor kunnen wij je hypotheek vlugger, veiliger en voordeliger verzorgen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen wij je vaak zelfs zekerheid bieden over je hypotheekmogelijkheden voordat je het huis gekocht hebt. Dat maakt je sterk bij het onderhandelen met de verkoper.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

WHC Hypotheken adviseert en bemiddelt in hypotheken, leningen en (hypotheekgebonden) verzekeringen. Wij verzorgen voor veel aangesloten kantoren het gehele hypotheekadviesproject.

Persoonlijk advies, onze scherpe advies- en bemiddelingstarieven volgens vast tarief of op uurloon en onze “doe maar gewoon mentaliteit” stelt ons in staat om vlug, veilig en voordelig de juiste hypotheek voor je te verzorgen.

Het gemak van alles onder één dak

Desgewenst verzorgen wij ook al je verzekeringen, je maandelijkse belastingteruggaaf en je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Naast ons gratis service-abonnement hebben wij diverse serviceabonnementen voor (belasting)service in de toekomst. Vraag je WHC financieel adviseur naar de combinatiekortingen.

Vestigingen in heel Nederland

WHC Hypotheken werkt vanuit vestigingen, verspreid over heel Nederland. Er wordt gebruikt gemaakt van de modernste technieken inclusief een virtueel kantoor. Hierdoor kunnen wij persoonlijk advies op afstand (webcamadvies)  bieden in heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Servicedesk

Bij onze centrale servicedesk kun je 24/7 terecht met al je vragen over hypotheken in het algemeen of de status van je lopende hypotheekdossier. Je kunt de servicedesk bereiken via servicedesk@whchypotheken.nl of tijdens de kantooruren telefonisch via 023-5250311.

Onze adviseurs

Wij hebben een vast team gecertificeerde financieel adviseurs en ondersteuners. Zij zijn gestationeerd in de diverse kantoren in Nederland.

Onze adviseurs werken volgens de unieke WHC adviesformule. Ze maken gebruik van de meest geavanceerde hypotheekadviessoftware. Ze zijn allemaal landelijk inzetbaar. Naast persoonlijk contact is ook persoonlijk advies op afstand mogelijk via Skype en onze geavanceerde online module.

Voor vragen of informatie kun je het beste contact opnemen met je eigen WHC Hypotheekadviseur bij jou in de buurt of via ons centrale nummer: 023-5250311.

Is er geen WHC Adviseur bij je in de buurt?

Bel of mail ons dan even

Je bent van harte welkom.

WHC Hypotheken centrale organisatie

Lex Kleinhout rmt/efa
algemeen directeur

Lex Kleinhout