Klantenservice

Rekentools geven slechts een globale inschatting van je mogelijke maandlasten en heel vaak wordt u dan op het verkeerder been gezet aangezien niet alle inkomenselementen meetellen voor een hypotheek.

Onze hypotheekadviseurs kunnen wel een exacte berekening voor u maken zodat u veilig naar een woning kunt kijken. Klik hier voor onze “woontoets vragenformulier” voor een vrijblijvend  en gratis oriëntatierapport.  Na ontvangst van dit vragenformulier maken wij voor u een berekening waardoor u globaal inzicht krijgt over uw maximale hypotheek en de maximale koopsom vooraankoop van een woning uitgaande van het minimaal benodigde eigen geld.

In sommige gevallen kunt u zelfs een bieding doen op een woning zonder het voorbehoud op te nemen voor het verkrijgen van een hypotheek. Dat geeft u tweemaal zoveel kans op de woningmarkt. →Dit kan overigens alleen als u hiervoor nadrukkelijk de schriftelijke bevestiging van onze hypotheekadviseur ontvangt. Bel ons voor advies, een afspraak of een persoonlijke offerte op maat.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 12:30 uur en tussen 13:15 en 17:00 uur via 023 – 525 0311, buiten de kantooruren zijn wij bereikbaar via WhatsApp via 06-53145736.

Je kunt ook gebruik maken van het e-mailformulier om een afspraak te maken bij een van onze vestigingen.

Online advies op afstand

Geen tijd voor een afspraak? Een Coronaproof maar toch persoonlijk advies? Je kunt bij ons ook je hypotheek regelen met Advies op Afstand (webcamadvies)

Hier vind je alle informatie over hoe dit werkt en wat je moet doen om je aan te melden.