WHC IJssel Hypotheken

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Krimpen a/d IJssel? Dan zit je goed bij WHC IJssel Hypotheken.

Over WHC Hypotheken

Onze winkel in Krimpen a/d IJssel is aangesloten bij WHC Hypotheken. Deze nieuwe formule, met vestigingen door heel Nederland, betekent persoonlijke service en het vlug, veilig en voordelig kunnen afsluiten van een hypotheek.

Stappenplan Hypotheek regelen

Door alle regelgeving is het rond krijgen van een hypothecaire geldlening een heel lastig en arbeidsintensief proces geworden met heel veel stappen. Bekijk hiervoor het stappenplan dat WHC hypotheken maakte. 

Wij loodsen je door het hele hypotheekproces heen, corresponderen met de geldverstrekkers en coördineren de contacten met de makelaars, de verzekeraars en de notaris Ook verzorgen wij desgewenst al je verzekeringen. Verder maken wij een overzicht van je inkomensrisico's. Je wilt natuurlijk zekerheid over je toekomst en weten waar je financieel aan toe bent als je werkeloos- of arbeidsongeschikt wordt, na overlijden of bij je pensioen. Je ontzorgen is één van de toegevoegde waarden van WHC Hypotheken. 

Hypotheekwinkel midden in Krimpen

WHC IJssel Hypotheken is in Krimpen a/d IJssel beter bekend als IJssel Hypotheken. De vestiging zit midden in het drukke winkelcentrum De Korf, op nummer 16. Parkeren is gratis en er is altijd wel een plaatsje vrij.

Na het overlijden van de vorige eigenaar heeft Wildschut Verzekeringen het bedrijf voortgezet. Hiermee is de continuïteit voor de klanten van IJssel Hypotheken gewaarborgd. Daarnaast betekent de aansluiting van het kantoor bij WHC Hypotheken nog meer persoonlijke service, gespecialiseerde medewerkers en nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

Michel en Marina de Lege zetten zich voor 100% in om al je wensen op het gebied van hypotheken, overige leningen en alle verzekeringen te vervullen. 

Direct zekerheid bij WHC IJssel Hypotheken

Voor een persoonlijk hypotheekadvies en een nauwkeurige berekening maak je eenvoudig een afspraak met ons.

Je hebt bij ons direct zekerheid over je mogelijkheden: als je ons vooraf alle gegevens en stukken hebt aangeleverd en onze acceptant deze heeft beoordeeld is het doorgaan van je hypotheek al vrijwel zeker. Door onze unieke WHC-formule zijn door ons verzorgde hypotheken veelal sneller rond dan elders. Zo heb je al gauw een streepje voor bij het doen van biedingen op een woning.

Contactgegevens: